Adatkezelési tájékoztató a honlapról

A www.bourbon.hu honlap adatkezelési tájékoztatója

A weboldal látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője a Bourbon 2005 Biztosítási Alkusz Kft.

Amikor Ön a Bourbon 2005 Biztosítási Alkusz Kft. internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra.

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) a következő módon kerülhetnek a kezelésünkbe:  az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben.

A weboldalon lévő információk megtekintéséhez regisztráció vagy bejelentkezési adatok megadása nem szükséges.

Amennyiben Ön bármely személyes adatát valamely módon (például elektronikus levélben) eljuttatja a Bourbon 2005 Biztosítási Alkusz Kft-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Bourbon 2005 Biztosítási Alkusz Kft. – az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig – nyilvántartsa és kezelje.

A Bourbon 2005 Biztosítási Alkusz Kft. bármely, a weboldal használata során tudomására jutott személyes adatot az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezései szerint kezeli.

A Bourbon 2005 Biztosítási Alkusz Kft. a tudomására jutott adatokat harmadik személy számára – a törvényben meghatározott eseteken kívül – semmilyen körülmények között nem adja ki.

A Bourbon 2005 Biztosítási Alkusz Kft. a weboldal üzemeltetéséhez és egyben a látogatók (esetleges) adatainak kezeléséhez külső szervezetet (adatfeldolgozót) nem vesz igénybe.

A Bourbon 2005 Biztosítási Alkusz Kft. az Ön által az Interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat ugyanolyan biztonsági fokú védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsátott adatokat.

A honlapot kiszolgáló rendszer fizikailag a Szolgáltatóval szerződésben álló tárhelyszolgáltató 3 in 1 Hosting Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság (2310 Szigetszentmiklós, Brassó u. 4/A) adatkezelési tájékoztatójában https://megacp.com/adatvedelmi_tajekoztato.pdf rögzített címen található szervertermében  található, az adatok kezelése, tárolása fizikailag itt történik.

A Bourbon 2005 Biztosítási Alkusz Kft. szolgáltatásai színvonalának emelése, illetve a biztonsági és adatvédelmi kockázatok megfelelő kezelése érdekében ún. „cookie”-kat használ. A cookie egy olyan kis adategyüttes, amelyet ez a webhely az Ön számítógépének böngészőprogramjában tárol és később onnan kiolvashat. A cookie-t más webhely nem képes elolvasni, csak amely azt elhelyezte. A cookie-t a Bourbon 2005 Biztosítási Alkusz Kft. adminisztratív célokra használja fel, mint például a weboldal látogatottságának mérése. Egy cookie sem tartalmaz olyan személyes adatot, amely lehetővé tenné bárki számára az Ön e-mailen, telefonon, vagy hagyományos postai úton történő elérését. A böngészőprogram oly módon is beállítható, hogy a program üzenettel tájékoztassa Önt a cookie-k elhelyezéséről, illetve, hogy megakadályozza a cookie-k elhelyezését. Az cookie-k által kapott adat kezelésének időtartama a honlap elhagyásáig tart.

A weboldal böngészése közbeni felhasználói viselkedés elemzése céljából a Bourbon 2005 Biztosítási Alkusz Kft. a Google-tól származó mérőkódokat (web beacon-t) használ. Az ezen és egyéb website-okról gyűjtött anonim információkat a a Google is felhasználhatja termékei, szolgáltatásai fejlesztése érdekében, valamint arra, hogy az Ön számára releváns hirdetéseket közvetítsen. Amennyiben további információt szeretne megtudni erről a gyakorlatról, vagy tudni szeretné, milyen lehetőségei vannak arra, hogy a Google ne használja fel az Önről szerzett információkat, kattintson ide.